Vedete din Romania

#botez fiica andreea antonescu #andreea antonescu #botez

Andreea Antonescu a stralucit la botezul fiicei ei. Ce tinute a purtat vedeta

Andreea Antonescu si Victor Vrinceanu au organizat o petrecere de botez luxoasa pentru fiica lor, Venice Victoria, sambata, 24 iunie.

 

La sase luni de la nasterea micutei, parintii au sarbatorit acest eveniment important printr-o festivitate grandioasa. Dupa ceremonia de crestinare care a avut loc la Manastirea Casin din Bucuresti, toti invitatii s-au indreptat catre un restaurant unde a avut loc petrecerea.

La restaurantul din Bucuresti, invitatii, inclusiv personalitati din showbiz precum Andreea Balan si Adelina Pestritu, au fost intampinati de un decor special. Pe parcursul serii, acestia au savurat preparate rafinate si s-au bucurat de muzica interpretata de Prestige Orchestra.

Andreea Antonescu a atras toate privirile prin schimbarea sa de tinuta, trecand de la o rochie roz, pe care o purta la biserica, la una scurta si extrem de decoltata.

 

Fiica cea mare a Andreei Antonescu, Sienna, a purtat si ea o rochie roz, completata cu sandale cu toc. In ceea ce priveste micuta Venice Victoria, ea a fost imbracata intr-o rochita cu tulle, un cadou de la nasi.

 

Petrecerea a inclus momente muzicale speciale, in care Andreea Antonescu si Andreea Balan au interpretat cele mai cunoscute melodii ale trupei Andre. Victor Vrinceanu, jurnalistul si tatal fetitei, nu a lipsit de la aceasta petrecere memorabila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare