Vedete din Romania

#vitor cornea #previziuni Carmen Harra #carmen harra #andreea balan

Carmen Harra, previziuni despre relatia Andreei Balan cu Victor Cornea. "E genul de relatie..."

Andreea Balan pare foarte fericita de cand a inceput relatia cu jucatorul de tenis Victor Cornea. Recent, cei doi si-au oficializat povestea de dragoste, iar Andreea nu a ezitat sa impartaseasca bucuria lor intr-o postare pe Instagram, recunoscand ca este "mai fericita ca niciodata".

 

Odata cu aceasta veste, vine si amintirea profetiei facute in trecut de Carmen Harra in legatura cu viitorul cantaretei. In anii anteriori, Carmen Harra a prezis ca Andreea Balan va avea un viitor minunat, dar alaturi de un alt barbat, nu de George Burcea.

„Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celalalt. 7 cu 6 se bat cap in cap si inseamna o relatie foarte dificila, o relatie toxica. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea intre aceste doua numere e imposibil de realizat. (…) Sunt doi oameni care vad lumea diferit; sunt atat de diferiti incat e greu sa reziste in timp. Nu vad un mariaj cu acest barbat, ci doar o relatie. El e un baiat foarte bun, dar intr-o casnicie trebuie sa te potrivesti.

Anul acesta nu-l prea ajuta pe el pentru ca e unul mai dificil. E un tip familist, generos, dintr-o bucata, norocos din multe puncte de vedere, inclusiv material. El i-ar putea fi un sprijin in viata daca ea vrea sa balanseze. Decizia acestei relatii ii apartine doar ei”, declara Carmen Harra despre realatia Andreei Balan cu George Burcea, in 2016, pentru ziarul Ring.

„Andreea va decide sa mearga pe drumul ei si, apoi, sa fie intr-o alta relatie. Nu vreau sa le prevestesc despartirea chiar acum, insa numerologia ii avertizeaza. In codul ei, ea are doi copii si doua mariaje”, a mai spus Carmen Harra, la momentul respectiv.

Andreea Balan a fost casatorita cu actorul George Burcea, de care a divortat in 2022, si impreuna au doua fetite. Prin urmare, se poate spune ca profetia clarvazatoarei Carmen Harra s-a adeverit. Acum, ramane de vazut daca Andreea Balan va ajunge la casatorie cu tenismenul Victor Cornea, care este cu noua ani mai tanar decat artista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare