Vedete din Romania

#bebeto #aniversare #laurentiu reghecampf

Laurentiu Reghecampf, marele absent de la ziua lui Bebeto. Cum a reactionat Anamaria Prodan

Vila de la Snagov a Anamariei Prodan a fost gazda unei festivitati ample. In avans, impresara a sarbatorit ziua de nastere a lui Bebeto, fiul sau si a lui Laurentiu Reghecampf.

 

Bebeto va implini 15 ani pe 31 august, insa in acea perioada se va afla intr-un cantonament. Anamaria Prodan a venit in viteza din America, de la sora ei, pentru a-l celebra pe fiul sau, Laurentiu Reghecampf junior, poreclit Bebeto.

Desi ziua sa de nastere este programata pentru 31 august, circumstantele unui meci dificil si cantonament l-au determinat pe Bebeto sa aiba parte in avans de o petrecere grandioasa, organizata de impresara, in resedinta lor de pe malul lacului Snagov. La eveniment, toti prientenii sai de echipa s-au alaturat, bucurandu-se de distractie. Insa marele absent de la eveniment a fost chiar tatal sau, Laurentiu Reghecampf.

„L-am sarbatorit pe Bebe in avans cu baietii din echipa, pentru ca pe 31 august, cand e ziua lui de fapt, are meci in deplasare si va fi in catonament. Asa ca am facut un party mare la noi acasa. Baietii s-au distrat de minune, au facut si baie! A fost frumos!

Laur junior a primit tot ce si-a dorit: ghete de fotbal, echipament si un tort cu <>. Sunt cele mai mari realizari ale lui anul acesta: filmul si fotbalul!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

„Sunt convinsa ca Laurentiu va trece cu siguranta pe 31 august sa-l vada pe Bebe de ziua lui. Usa casei noastre este deschisa mereu pentru el cand vine vorba de copii”, a mai declarat impresara, in exclusivitate, pentru Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare