Vedete din Romania

#iubita catalin bordea #catalin bordea

Bordea nu se mai ascunde! Primele declaratii despre noua lui iubita: „O femeie minunata! Ma concentrez sa fiu ok”

Dupa participarea la „America Express”, show difuzat de Antena 1, lui Catalin Bordea i-a mers tot mai bine pe plan profesional, ajungand sa fie jurat la „iUmor”, insa pe plan personal lucrurile au stat foarte prost pentru el.

Odata intors in Romania, comediantul s-a vazut parasit de Livia, sotia lui, chiar daca Bordea a incercat din rasputeri sa continue mariajul cu femeia.
Din pacate pentru Catalin Bordea, Livia a fost categorica si a plecat de acasa, ba mai mult decat atat, a depus actele de divort. Cei doi s-au separat pe cale amiabila la notar, iar comediantul parea ca este intr-o pasa proasta.

Potrivt celor de la Cancan, vedeta de la Antena 1 si-a revenit destul de repede si ar avea o noua relatie. Relatie despre care insa nu vrea sa vorbeasca foarte multe, chiar daca paparazzi l-au fotografiat alaturi de femeia care i-ar fi iubita in prezent.

„Este o femeie minunata. Momentan, prefer sa nu fac alte declaratii. Ma focusez pe latura profesionala, unde lucrurile merg foarte bine. Ma concentrez pe mine sa fiu ok. Mi-am pierdut sotia, dar pe mine ma pastrez. Cred, mie chiar mi-a placut sa fiu casatorit”, a spus Cătălin Bordea, pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului