Vedete din Romania

#America Express #Survivor romania #larisa iordache

Larisa Iordache va participa la Survivor Romania? Ce spune fosta concurenta de la America Express

Concurenta in 2023 la show-ul America Express de la Antena 1, unde a participat alaturi de Diana Bulimar, Larisa Iordache a vorbit in cadrul unui interviu pentru Unica despre show-urile TV care le pun la grea incercare pe vedete.

 

Dupa cum afirma fosta gimnasta, care in prezent a devenit antrenor, in trecut a fost ofertata de cei de la Survivor Romania, insa Larisa Iordache nu a vrut sa precizeze daca de Kanal D sau de PRO TV. Si, chiar daca nu s-a simtit pregatita sa participe la celebrul show, ea afirma ca in viitor poate isi va face curaj si va merge in Republica Dominicana ca si concurent.

„Cu ceva timp in urma, am fost ofertata pentru Survivor, dar nu am fost pregatita. Este o experienta cred ca foarte faina, dar, momentan, regimul de acolo ma cam sperie, pot sa zic. Ma sperie, pentru ca nu stii cat stai si nu stii ce fac cei dragi de acasa. Pentru mine este foarte important acest lucru, este foarte important sa tin contactul cu ei. Mi-e putin dificil daca as sta trei sau patru luni departe. Clar, daca m-as duce la o competitie, as vrea sa stau cat mai mult si atunci nu cred ca mi-as asuma momentan acest risc. Momentan sunt ok asa. A fost o experienta minunata la America Express, din care am invatat foarte multe lucruri si m-am redescoperit pe mine”, a spus Larisa Iordache pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare