Vedete din Romania

#noi detalii #anamaria prodan #confirmare despartire #laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan, noi dezvaluiri despre relatia din prezent cu Laurentiu Reghecampf: „Eu mi-am cerut scuze”

Despartiti de mai bine de un an, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf pareau ca au trecut peste certurile interminabile pe care le-au avut in spatiul public si care au culminat cu o bataie in toata regula pe care au avut-o in plina strada.

 

Dupa ce Anamaria Prodan a afirmat ca vrea sa se impace cu Laurentiu Reghecampf, de dragul baiatului pe care il au impreuna, si sa aiba o relatie civilizata, ca doi fosti soti maturi, acum sexy-impresara a oferit un nou interviu in care il ataca pe antrenor.

Potrivit celor de la Click, Anamaria Prodan nu mai doreste sa aiba niciun process cu Laurentiu Reghecampf, insa acesta din urma nu cedeaza si continua lupta in instanta.

„Nu stiu nimic. Avocatii mei se ocupa de tot. Eu nu mai am ce sa vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate si pentru copiii mei, in primul rand. Speram ca fostul meu sot si tatal copilului meu sa inteleaga ca le face rau cumplit copiilor si sa inchida aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis. Nu i-am cerut eu pensie alimentara, doar el a fost cel care a deschis proces sa stabileasca judecatorii ce bani sa-i dea baiatului lui. Nu eu am cerut program de vizita, pentru ca usa casei noastre este deschisa pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecatorii sa stabileasca un program de vizita, pe care oricum nu poate sa-l onoreze si nu a reusit niciodata. Deci, l-am rugat si o repet sa inchidem aceste procese, caci nu fac cinste nici lui, nici mie si nici copiilor! Chiar, mai mult, eu mi-am cerut scuze in numele meu, al lui Reghecampf si al familiei pentru tot ceea ce s-a intamplat! Fiecare este pe drumul lui fericit si asta inseamna final de probleme pentru toata lumea. Oamenii fericiti si impliniti nu au timp de procese. Eu una nu am”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare