Vedete din Romania

#triunghi amoros #larisa iordache #relatie

Larisa Iordache, noi detalii despre relatia ei: „Nu a existat un triunghi amoros”

De cateva saptamani, in presa s-a tot vorbit ca Larisa Iordache ar avea un nou iubit, doar ca fosta gimnasta nu a dorit initial sa-si faca publica relatia.

Zilele au trecut, iar tabloidele au aflat ca noul partener al vedetei este Cristian Chirita, care este tot sportiv si practica tenisul de masa.
Pana aici, nimic iesit din comun. Doar ca barbatul este fostul iubit al unei alte sportive, Bernadette Szocs, astfel ca gurile rele au afirmat ca acesta era motivul pentru care Larisa Iordache nu voia inca sa se afiseze cu barbatul: l-ar fi „furat” pe Cristian Chirita de la fosta lui iubita!

Intr-un interviu acordat pentru Antena Stars, fosta concurenta de la „America Express” 2023 a afirmat ca nu este vorba de niciun „furt” si ca relatia dintre ea si Cristian Chirita a inceput cand acestia erau singuri si nu aveau parteneri.

„Nu a existat niciodata un triunghi amoros. In momentul in care eu si Cristian ne-am intalnit, eram amandoi singuri de ceva vreme. Pur si simplu lucrurile s-au intamplat de la sine. Oamenii nu au atacat. S-au scris niste lucruri care nu au fost spuse corect, pentru ca eu, cel putin, nu am declarat chestiile alea. Probabil ca s-a facut aceasta comparatie pentru ca suntem amandoua sportive, dar nu avem niciun punct comun. Ne cunoastem, dar nu avem nimic una impotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru. Eu consider ca sunt genul de persoana care niciodata nu as intra intr-o relatie sau as avea legatura cu un om care nu are treburile incheiate cu trecutul sau”, a spus Larisa Iordache pentru sursa citata.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare