Vedete din Romania

#Horia Varlan #emisiune

Ce s-a intamplat cu Horia Virlan dupa ce a ramas fara emisiune la TV! Putini se asteptau la asta

Considerat drept unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania, Horia Varlan a facut cariera in televiziune la Prima TV, acolo unde a aparut in mai multe emisiuni culinare.

De ceva vreme, celebrul chef nu mai are niciun proiect la TV, insa afacerile lui merg in continuare foarte bine. Chiar daca le-a dezvaluit celor de la Click ca nu ar spune „Nu” unei noi provocari in televiziune, Horia Varlan afirma ca nu a mai primit nicio oferta de a aparea din nou pe sticla.

„S-a terminat cu televiziunea, n-am mai facut nimic cu Prima TV, pentru ca nu mi-au mai convenit combinatia si anturajul. In rest nu m-a mai solicitat nimeni, probabil vor alt gen de specialisti. Mi-au zis foarte multi telespectatori, foarte des, dar bag seama ca nu mai sunt pe gustul producatorilor de emisiuni. Probabil ca se cauta altceva. Mi-am schimbat activitatile, tot cu bucataria, dar am un atelier gastronomic, unde fac mancare. Acum sunt la serviciu si fac preparate pentru evenimente, pentru altii. Din toamna anului trecut am inceput sa predau la Liceul Tehnologic Cezar Nicolau, din comună Branesti, unde locuiesc. Predau partea asta de gastronomie, de bucatarie. Mai am firma mea de consultanta, de catering, pe care o am de 20 de ani, vand mâncare. In fiecare zi facem meniuri speciale, de evenimente, meniul zilei, avem cateva firme aici si le trebuie si lor cate 100 de preparate zilnic”, a spus Horia Varlan pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare