Vedete din Romania

#America Express #nicole cherry #declaratii

Adevaratul motiv pentru care Nicole Cherry refuza participarea la „America Express”: „E foarte greu cu mine”

Show-ul „Asia Express”, care era lider incontestabil de audienta, si-a schimbat denumirea in 2023 si a devenit „America Express”, fiind in continuare pe primul loc in preferintele publicului.

Succesul foarte mare pe care il are emisiunea i-a facut pe sefii din Antena 1 sa pregateasca deja sezonul din 2024, iar primele nume vehiculate ca ar participa la anul in show sunt Roxana Ciuhulescu si sotul ei, Silviu Bulugioiu, si Tavi Clonda alaturi de Gabriela Cristea.

Presa tabloida a notat ca Delia este si ea foarte curtata pentru a participa la „America Express” 2024, insa pana acum ea a refuzat.
Jurnalistii de la Cancan au mai aflat un nume care s-ar afla pe lista celor de la Antena 1: Nicole Cherry! Doar ca artista nu se vede plecata de acasa.

„Mie-mi place sa mananc. Iar eu, fara mancare, nu sunt cea mai draguta. Si decat sa nu fiu draguta si oamenii sa-si schimbe parerea despre mine, prefer sa raman acasa. Cu mancare, cu fetita mea... Mai ales ca Anastasia are cea mai mare nevoie de mine in perioada asta. Dar nu spun niciodata: niciodata. Una e sa nu fii mancata o ora, alta e sa nu fii mancata cu zilele, cum e acolo. Acolo e greu. Dar imi dau seama ca eu atunci cand vreau sa mananc, pai eu trebuie sa mananc. Ma opresc din tot, nu ma mai pot concentra, e foarte greu cu mine cand mi-e foame”, a spus Nicole Cherry.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare