Vedete din Romania

#irinel columbeanu #monica gabor #zi de nastere #cadouri

Irinel Columbeanu, rasfatat cu multe cadouri de ziua lui. Ce mesaje a primit de la Monica Gabor si fiica lui, Irina

Irinel Columbeanu a avut de ce sa se bucure de ziua sa. Acesta s-a decis sa isi petreaca ziua de nastere alaturi de cativa prieteni, intr-un cadru restrans. De asemenea, fostul afacerist de la Izvorani a fost rasfatat de apropiatii sai. El a primit cateva cadouri care l-au multumit!

 

Irinel Columbeanu s-a decis sa se bucure de tort de ziua lui. Prajitura a fost una cu multa ciocolata, chiar daca acesta are cateva restrictii medicale. Atunci cand vine vorba despre cadouri, el a primit parfumuri, bauturi si imbracaminte, semn ca prietenii nu l-au uitat si s-au decis sa il surprinda.

„A fost o zi frumoasa, am petrecut-o cu cativa prieteni, un cadru restrans. Am primit si cadouri: parfumuri, bauturi, imbracaminte. Prajitura festiva a fost asa cum imi place mie. Cu multa ciocolata, cu blat si am mancat si eu chiar daca am niste restrictii medicale. Am facut o exceptie.”, a explicat Irinel Columbeanu, potrivit Click.

Ba chiar, de ziua lui, cartea scrisa de el a ajuns in America, unde locuieste Monica Gabor si fiica pe carte o are alaturi de Irinel Columbeanu, Irina. Cele doua i-au transmis cateva mesaje frumoasa fostului afacerist de la Izvorani. Acestia tin legatura si au o relatie buna:

„Ma bucura faptul ca a ajuns cartea scrisa de mine la ele, in America, chiar de ziua mea! Cred ca asta a fost cel mai important cadou pentru mine. Monica mi-a scris si ea la multi ani, la fel si Irina. Mi-au transmis niste mesaje dragute cu emoticoane, care m-au amuzat foarte tare. Asa cum am spus, chiar daca nu sunt aproape, eu tin legatura cu ele si totul este foarte bine. Bineinteles ca ar fi fost altceva, daca erau alaturi de mine.”, a spus Irinel Columbeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare