Vedete din Romania

#reactie oana sirbu #oana sirbu #gheorghe gheorghiu

Cum a reactionat Oana Sirbu dupa ce a aflat ca Gheorghe Gheorghiu a admirat-o in secret. Replica data este delicioasa

Gheorghe Gheorghiu a facut o dezvaluire fantastica despre Oana Sirbu recent, in emisiunea lui Catalin Maruta. Acesta a dezvaluit ca a admirat-o intotdeauna pe marea solista, insa intr-un mare secret. Dupa ce vedeta a aflat ce a spus colegul sau de breasla, ea a avut o reactie delicioasa.

 

Gheorghe Gheorghiu a spus, in emisiunea lui Catalin Maruta, ca Oana Sirbu este o “fata extraordinar de dulce si de speciala”, explicand ca i-a placut de ea mereu, insa nu a scos o vorba despre acest secret. Actrita a reactionat cand a aflat despre cele zise, multumind pentru complimentele primite.

”Ma amuza ce am auzit. Il cunosc pe Gigi, de ani de zile, am facut zeci de spectacole impreuna, prin tara. Imi amintesc de un incident cu un impresar care nu voia sa ne plateasca si Gigi l-a alergat cu chitara dupa el. Era mai sangvin, asa…Vremuri pline de peripetii… Ce sa zic?  Multe sunt gandurile oamenilor. Multumesc, pentru cele frumoase!”, a zis actrita, pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare