Vedete din Romania

#irina columbeanu #columbeanu #bani

Irina Columbeanu castiga mii de euro la 15 ani! Din ce face bani fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor

A avut parte de un tata celebru si bogat, care insa acum a falimentat, dar si de o mama frumoasa si descurcareata, care s-a mutat in SUA alaturi de noul ei partener.

 

Irina Columbeanu, caci despre ea este vorba, nu doar ca a facut si inca face parte din familii bogate, dar a reusit si sa isi castige singura banii, chiar daca are doar 15 ani. Si asta datorita unei pasiuni pe care si-a descoperit-o in urma cu aproximativ 10 ani: pictura!

„Irina are cateva zeci de tablouri, ce pot fi vazute si comandate de pe un cont al sau de Instagram. A luat cu ea, in America, toate lucrarile pe care le-a facut inainte de a pleca. Cel mai scump tablou al sau s-a vandut cu cateva mii de euro. L-a cumparat o doamna din afara tarii”, a spus Irinel Columbeanu pentru Impact.

Iar jurnalistii de la Libertatea afirma ca tabloul cel mai scump, despre care vorbeste Irinel Columbeanu, s-a vandut cu 3.000 de euro. Iar suma totala pe care a obtinut-i pana acum Irina Columbeanu din vanzarea de tablouri sare de 10.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare