Vedete din Romania

#dan negru

Dan Negru, emisiuni si la Kanal D, si la Antena Stars: „Semnezi un contract mai bine decat celalalt”

 

La inceputul acestui an, Dan Negru a parasit Antena 1, dupa mai bine de 20 de ani petrecuti la postul din Baneasa.

Noua destinatie a prezentatorului a fost Kanal D, post la care a inceput deja sa apara pe post, cu show-ul „Jocul cuvintelor”. Doar ca trecutul pare ca nu-i da pace lui Dan Negru!

Sefii din trustul Intact au decis sa redifuzeze emisiunea „Scena Misterelor”, prezentata de Dan Negru, insa nu pe Antena 1, ci pe Antena Stars. Astfel, publicul il va putea vedea pe celebrul prezentator atat pe Kanal D, cat si pe Antena Stars.

„M-am vazut in programul colegilor de la Antena Stars. Eu nu am o problema, dar m-as bucura daca televiziunea ca breasla si-ar onora vedetele care au adus notorietate acestor televiziuni si ma gandesc acum ca erau stiri in ziare despre problemele financiare ale Americanului, Emil Mitrache, si, in acelasi timp, se redifuza «La Bloc». Televiziunea care redifuza serialul incasa bani din publicitate si Americanul avea mari necazuri financiare. Nu e fair, e pacaleala pentru ca ai stiut sa semnezi un contract mai bine decat celalalt. Suntem inca la inceput ca breasla si nu e ok sa profiti de asta. Daca un program e redifuzat inseamna ca a avut succes. Ma bucura orice redifuzare, inseamna ca ne-am facut treaba”, a spus Dan Negru pentru Ego.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare