Vedete din Romania

#scandalul momentului #eva maruta #ioana ghinghina #scandal

Ioana Ginghina intervine in scandalul momentului. Ce spune despre Eva Maruta: „Chiar cred ca sunt Dumnezeu”

Odata cu aparitia in cinematografele din Romania a filmului „Tati part-time”, in care rolurile principale sunt jucate de Alex Bogdan si de Eva, fiica Andrei si a lui Catalin Maruta, pe internet au aparut foarte multe comentarii rautacioase la adresa actorilor din pelicula.

Cea mai atacata de catre internauti a fost, fara doar si poate, Eva Maruta, care a fost pusa la zid intr-un mod foarte dur in mediul online. Atat oameni de rand, cat si vedete au sarit sa o atace pe fiica Andrei si a lui Catalin Maruta, insa au existat si voci care i-au luat apararea.

Ioana Ginghina, fosta actrita la PRO TV si la Acasa TV, dar si cu roluri jucate in serialele de la Antena 1 sau Happy Channel, i-a luat apararea Evei Maruta intr-un interviu pentru Fanatik.

„Nu mi-a venit sa cred cand am vazut valul de hate pe care l-a iscat acest copil nevinovat, Eva Maruta. Am o singura intrebare: Cine sunt cei care judeca? Este incredibil ce impresie au oamenii cu telefonul in mana. Chiar cred ca sunt Dumnezeu! Ma uitam pe comentarii, nu era niciun «Parerea mea» sau «Asa cred eu». Ruxandra a ales sa nu mai fie expusa pe retelele mele de socializare exact din acelasi motiv. E o lume extrem de rea, invidioasa si trista, pana la urma. Un om fericit nu critica un copil”, a spus Ioana Ginghina pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare