Vedete din Romania

#suma castiguri #selly #castiguri #youtube

Suma uriasa pe care Selly o castiga lunar din YouTube! Multi romani nici nu viseaza sa aiba atatia bani in cont

Ajuns la aproape 23 de ani, varsta pe care o va implini la finalul lunii februarie, Selly, pe numele lui real Andrei Selaru, continua sa fie un adevarat fenomen in Romania.

Considerat unul dintre cei mai bogati influenceri, chiar daca inca are o varsta destul de frageda, Selly nu mai este atat de mediatizat cum era in urma cu doar cativa ani, insa continua sa faca bani din aproape oricine.

Spre exemplu, in continuare o adevarata mina de aur pentru el este platforma YouTube, loc de unde castiga zeci de mii de euro in fiecare luna.

In anul 2021, Selly dezvaluia ce sume ii intra in cont, iar acum, in 2024, suma s-a triplat, dupa cum noteaza presa mondena.

„Sunt multumit de veniturile pe care le am. E o mandrie pentru mine. Lumea are impresia, cand spui averea unui om, ca sunt banii pe care omul ala ii are in cont. E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazeaza pe vizualizarile pe care le faci in YouTube. Conteaza cine se uita, puterea de cumparare a publicului. La mine, AdSens-ul asta creste peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am castigat cel mai mult intr-o luna”, afirma Selly in anul 2021.

Recent, intr-un live pe care l-a facut pe internet, Selly le-a aratat fanilor, fara sa vrea, cati bani face acum, in 2024, din YouTube: 35.000 de euro lunar! O suma de aproximativ trei ori mai mare decat media din 2021, cand afirma ca de cele mai multe ori castiga 10.000 de euro pe luna.

 

@jimmy.pov

 

♬ sunet original - Jimmy

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului