Vedete din Romania

#ioana filimon #Miss Romania #fitness

Ioana Filimon, schimbare radicala. Cum arata acum fosta Miss Romania: E pasioanta de fitness

Fosta concurenta la show-uri precum „Ferma. Oraseni vs. Sateni”, „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” sau „Bravo, ai stil!”, Ioana Filimon a decis sa dispara din lumina reflectoarelor.

Din cate se pare, frumoasa bruneta s-ar fi retras la Timisoara, orasul ei natal, acolo unde s-a angajat in aeroport. Si, odata cu acest nou job, ea a decis sa nu mai apara deloc in emisiunile de la TV.

Chiar daca a renuntat la aparitiile mondene, iata ca Ioana Filimon este acum din nou in centrul atentiei. Fosta Miss Romania 2016 s-a apucat serios de fitness, iar recent a participat la Miss Fit Model, acolo unde s-a clasat pe pozitia a doua.

Ioana Filimon a surprins pe toata lumea cu felul in care arata acum, postand pe Instagram o fotografie realizata la concurs, dupa finala.

„Primul meu concurs de genul acesta si am vrut sa impartasesc aceste imagini cu voi nu pentru a-mi expune corpul, ci pentru ca in spatele acestor poze se afla trei saptamani de antrenament intens a cate 2-3 ore pe zi. Voiam sa ma laud cu munca mea, pentru ca doar eu stiu cat de mult m-am chinuit sa ajung intr-un timp asa de scurt la o forma potrivita de un concurs de fitness.

Sunt extrem de mandra de ceea ce am realizat si am vrut sa-mi exprim recunostinta fata de oamenii care m-au sustinut pe parcursul transformarii mele”, a scris Ioana Filimon pe retelele de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare