Vedete din Romania

#motiv #chirie #alexandra stan

Adevaratul motiv pentru care Alexandra Stan locuieste in chirie: „Vad la ai mei ce inseamna sa ai casa”

Considerata una dintre cele mai mari cantarete pe care le-a avut vreodata Romania, datorita notorietatii pe care a avut-o peste hotare si a hit-urilor care au avut in topurile altor tari, Alexandra Stan surprinde in fiecare zi cu deciziile pe care le ia.

Daca pana acum a fost in centrul atentiei cu piesele pe care le-a lansat sau cu fotografiile si filmuletele pe care le-a postat in mediul online si in care aparea nud sau doar topless, de aceasta data Alexandra Stan tine prima pagina a tabloidelor datorita stilului ei de viata.

Intr-un interviu pentru Unica, artista a dezvaluit de ce locuieste cu chirie in Bucuresti si nu isi cumpara propria ei locuinta, tinand cont ca are un buget care-i permite sa-si achizitioneze orice doreste.

„Stau cu chirie deocamdata. Anul trecut am vrut sa-mi cumpar apartament. M-am interesat, dar nu stiu ce sa zic, ca piata in momentul de fata e in continua schimbare si cum se construiesc o gramada... Si ma tot gandesc ca la cat de mult ma mut eu si cat de mult plec, chiar are sens? Bine ca, intr-adevar, daca te gandesti la partea financiara, am oameni care ma sfatuiesc ca mai bine sa cumpar, sa il inchiriez.

Adica, nu stiu, eu ma plictisesc foarte repede, eu m-am mutat in patru ani de trei ori, ca ma plictisesc. Vreau altceva, nu stiu ce mi-as dori... Mai degraba o casa. Si ma gandesc. Dar nu sunt pregătita pentru casa. Adica vad la ai mei ce inseamna sa ai casa, deci nu”, a spus Alexandra Stan pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare