Vedete din Romania

#irinel columbeanu #monica gabor #azil

Monica Gabor, luata la rost dupa ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Nu te doare?”

Considerat ani de zile unui dintre cei mai bogati romani, Irinel Columbeanu a ajuns la sapa de lemn, cum spune o vorba din popor.

Dupa ce prin patul lui au trecut celebritati precum Anna Lesko sau Monica Gabor, iata ca acum Irinel Columbeanu nu doar ca a ajuns sa fie singur pe lume, ci a ajuns si la azil.

Din cauza datoriilor pe care le-a avut, fostul afacerist si-a pierdut intreaga avere, firmele si locuintele, astfel ca la un moment dat locuia in Colentina cu chirie. Dar nu mai avut bani nici pentru acest lucru, asa ca a ajuns in caminul de batrani in care isi cazase tatal inainte ca aceasta sa moara!

Dupa ce stirile despre situatia in care a ajuns Irinel Columbeanu s-au viralizat, internautii au inceput sa ii scrie Monicai Gabor pe retelele de socializare, in speranta ca o vor sensibiliza pe aceasta si o vor face sa aiba grija de fostul ei sot, care este totodata si barbatul care a facut-o vedeta.

„Nu te doare pentru situatia lui Irinel?”, „Tu stii conditia lui Irinel Columbeanu?” si „Cand o sa-l ajuti, in sfarsit, pe domnul Columbeanu? Abia merge si arata foarte rau. Parca nu mancase de multe zile, asa arata de infometat. Daca ai suflet de crestin, poti sa-i dai o pensie de 100 de dolari pe luna, care sa-i asigure macar o portie de mancare calda la cateva zile. Fa ceva pentru el, fiindca se stinge ca o lumanare. Nu e corect” sunt doar cateva dintre comentariile pe care internautii le-au lasat la pozele Monicai Gabor de pe Instagram.

Potrivit spuselor sale, Irinel Columbeanu ar avea o pensie de aproximativ 2.000 de lei pe luna, insa acesti bani nu il ajuta sa se intretina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare