Vedete din Romania

#azil #gigi becali #columbeanu #ajutor

Gigi Becali refuza sa il ajute pe Irinel Columbeanu. Reactia acida a patronului FCSB: "Unde ii sunt toti banii?"

Dupa ce a decis sa mearga la azil, se pare ca Irinel Columbeanu se confrunta cu dificultati financiare pentru a-si acoperi cheltuielile. Acest lucru a determinat mai multi oameni sa ii sugereze lui Gigi Becali sa il sprijine financiar. Cu toate acestea, Gigi Becali a respins vehement aceasta idee si si-a explicat decizia.

Sursa unica de venit a lui Irinel Columbeanu este pensia sa, care se ridica la putin peste 2.000 de lei, in timp ce costul lunar al azilului in care locuieste se ridica la 4.000 de lei. Patronul azilului a subliniat ca nu poate oferi cazare gratuita pentru mai mult de doua luni.

Gigi Becali a reactionat cu asprime la ajutorul financiar solicitat din partea oamenilor pentru Irinel Columbeanu, respingand aceasta ideea, asa cum a facut in cazul altor persoane aflate in aceeasi situatie.

Afaceristul pune sub semnul intrebarii nivelul real de saracie al fostului milionar si are neclaritati in privinta modului in care acesta si-a pierdut averea.

"Tata, normal ca imi pare rau de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce sa il ajut acum? Spuneti voi? Ce sa ii fac eu? Insa, eu sunt curios unde ii sunt toti banii lui? Voi stiti? Cum poti sa pierzi asa dintr-o data atatia bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapa de lemn.

Eu cred ca, totusi, Monica (n.r. fosta sa sotie) si fata lui il vor ajuta. Nu cred ca il vor lasa asa, iar cineva cred ca ii plateste azilul ala, ca nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci ca saraca ajunsese foarte rau, dar eu refuz sa cred ca Irinel chiar nu mai are nici macar doi lei.

Vezi, in viata asta trebuie sa ai mare grija cum iti administrezi averea. Voi credeti ca eu nu puteam sa sparg banii in petreceri pe yacht-uri sau sa imi iau vreun avion? Si puteam sa imi cumpar si yacht. Si acum pot, dar tata, eu sunt Gigi Becali si stiu ce vreau de la viata.

Totusi, eu cred ca macar o femeie sau doua, ma refer la cele care au fost in viata lui Irinel, il pot ajuta. Voi ma intrebati daca il ajut eu, dar cu ce sa il ajut? Spuneti-mi voi!

Eu cred ca si Romanita (n.r. prima sotie a lui Irinel Columbeanu) il mai poate ajuta, poate ca l-a si ajutat in trecut. Insa, da, e trist sa vezi cum astfel de oameni din bogatasi ajung saraci. Treaba e ca, daca nu ai grija de tine, viata te aduce unde te aduce", a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare