Vedete din Romania

#catalin dobrescu #Oana Radu #despartire

Catalin Dobrescu, sotul Oanei Radu, primele decalaratii despre despartirea de artista: "Momentan nu pot..."

Catalin Dobrescu, sotul Oanei Radu, a vorbit facut prima declaratie, dupa ce s-a speculat ca el si artista nu mai sunt impreuna.

Legat de despartirea de Oana Radu, Catalin Dobrescu nu a negat, dar nici nu a confirmat ca nu ar mai fi impreuna. Catalin Dobrescu si Oana Radu doi s-au casatorit acum 3 ani, iar pana recent pareau sa formeze un cuplu stabil. Cu toate acestea, in ultimul timp au aparut zvonuri despre o posibila  despartire, evidentiate de faptul ca Oana Radu a sters multe dintre fotografiile cu sotul ei de pe retelele de socializare, iar acesta nu mai este mentionat ca manager.

De asemenea, Oana a renuntat la verigheta, semn care a amplificat suspiciunile legate de o eventuala ruptura. Cu toate acestea, artista nu a facut inca nicio declaratie oficiala despre divort, mentionand doar ca trece printr-o perioada dificila. In ciuda speculatiilor, Catalin Dobrescu a refuzat sa ofere detalii cu privire la viata sa personala si a preferat sa ramana discret in aceasta privinta atunci cand a fost contactat de jurnalisti.

"Habar nu am de zvonuri si nici nu pot sa vorbesc nimic, ca nu stiu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niste prieteni, dar nu stiu… Momentan nu pot si nici nu vreau sa dau nicio declaratie. Va rog sa ma intelegeti", a declarat Catalin Dobrescu pentru spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare