Vedete din Romania

#artist drogat #Dorian Popa #giani kirita

Giani Kirita, atac la Dorian Popa! Ce spune despre artistul prins drogat la volan

Fost fotbalist la Dinamo, Giani Kirita a devenit in ultimii ani un personaj monden, cu aparitii in diferite emisiuni si la diverse evenimente.

Dupa ce a participat in show-uri precum „Exatlon” sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, fostul capitan al lui Dinamo s-a apucat si de lupte si a intrat in cusca RxF, acolo unde l-a batut pe Andi Constantin, fosta ispita de la „Insula Iubirii”.

Recent, in emisiunea lui Horia Ivanovici de la Fanatik, Giani Kirita a vorbit despre situatia lui Dorian Popa, care a fost oprit in trafic de catre politistii de la rutiera, iar in urma controlului s-a constatat ca acesta consumase droguri inainte de a se urca la volan.

Chiar daca afirma ca s-au intalnit in emisiuni si la evenimente, Giani Kirita spune ca nu vrea sa fie prieten cu un personaj precum Dorian Popa si ca a evitat pe cat posibil sa aiba treaba impreuna.

„Nu-s prieten cu el, n-avem treaba. Drumuri separate. Nu e vorba ca nu ne-am placut, dar nu am nicio prietenie cu el. El nu e neaparat pe zona asta de TV, el are show-ul lui. Eu imi aleg prietenii cu grija, nu vreau eu sa se imprieteneasca el cu mine. Stii cum e: nu trebuie sa judeci. Fiecare isi face exact viata pe care vrea sa o traiasca. Eu nu judec pe nimeni. Inainte judecam, faceam prostia asta.

Nici ca l-au gasit in chiloti in masina nu m-a mirat. El prin asta traieste, asta e stilul lui, pana la urma urmei. Au fost momente in care puteam sa fim prieteni. Am mai filmat si Revelion impreuna, ne-am vazut si pe la diverse emisiuni, doar ca nu exista chimia aia”, a spus Giani Kirita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare