Vedete din Romania

#dan negru #revelion #sala palatului

Ce a raspuns Dan Negru cand i s-a propus sa faca Revelionul la Sala Palatului

Considerat Regele Audientelor si al Revelioanelor, Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori TV din Romania.

Dupa ce a petrecut zeci de ani la Antena 1, Dan Negru a decis sa plece la Kanal D, chiar la scurt timp dupa ce a pierdut, pentru prima data dupa multi ani, lupta cu PRO TV pentru audienta facuta in noaptea dintre ani.

Numele lui Dan Negru a fost sinonim cu Revelionul, astfel ca in continuare el este intrebat daca va mai prezenta petrecerea dintre ani la vreun post TV din tara noastra.

Intr-un interviu pentru Ciao, Dan Negru a dezvaluit ca pentru moment nu mai are in plan sa faca Revelionalele la TV, dar a spus si un secret pe care putina lume il stia pana acum: in urma cu mai multi ani i s-a propus sa urce pe scena de la Sala Palatului si sa faca acolo Revelionul!

„Vremea Revelioanelor TV a cam trecut. Incet-incet e ca in Occident si la noi. Publicul are alte distractii in Noaptea de Revelion, altele decat ecranele. 25 de ani de Revelioane am prezentat intr-o tara care are de totul 100 de ani. Eu, din sfertul de secol cat are Romania, un sfert am facut Revelioane. Mi-au propus sa fac Revelionul lui Negru la Sala Palatului. Suma era frumusica. Nu m-am bagat. Uneori nu banii sunt raspunsul in viata”, a spus Dan Negru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare