Vedete din Romania

#irinel columbeanu #monica gabor

Apel la Monica Gabor! Cine o pune sa-l ajute pe Irinel Columbeanu: „Daca nu era el, ea nu era nimic, ramanea la Bacau”

Povestea lui Irinel Columbeanu este deja stiuta de o tara intreaga, deoarece fostul afacerist este mediatizat mai mult ca niciodata.

Dupa ce in urma cu aproximativ 20 de ani avea o avere de 150 de milioane de euro, iata ca in prezent Irinel Columbeanu nu doar ca este falit, dar a ajuns sa locuiasca intr-un azil si sa ceara ajutor la prieteni, deoarece nu mai are niciun ban.

Cu o pensie de aproape 2.000 de lei, fostul afacerist ar avea nevoie de aproximativ 7.000 de lei pentru a putea locui la azil. Asta deoarece nu mai are nicio locuinta a lui si a ramas pe strazi.

Elena Merisoreanu, una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica populara din Romania, a vorbit recent cu jurnalistii de la Viva despre starea in care se afla Irinel Columbeanu. Artista a afirmat ca in aceste momente grele el ar trebui sa fie ajutat de Monica Gabor, fosta lui sotie, care a devenit cunoscuta datorita fostului milionar.

„N-a stiut sa-si gestioneze banii si averea pe care a avut-o. Pentru ca el era dator la banci si era normal sa ramana fara bani. Monica Gabor, daca ar avea bun simt si ar fi un om cu putina credinta in Dumnezeu, ar trebui sa-l ajute. Daca nu era Irinel Columbeanu, Monica Gabor nu era nimic! Ramanea acolo la ea pe la Bacau. Imi pare rau de el, e batran, dar sper ca o sa-l ajute. Ar trebui, pentru ca el a crescut fata pana la o varsta, a cheltuit foate mult. Pacat ca a ajuns la varsta asta sa traiasca din mila altora”, a spus Elena Merisoreanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare