Vedete din Romania

#george burcea batut pe strada #George Burcea

Geroge Burcea, batut pe strada din cauza unei aparitii la PRO TV! Ce a patit actorul cand a coborat din masina

Cunoscut deja de o tara intreaga, atat datorita mariajului pe care l-a avut cu Andreea Balan, cat si a rolului din serialui „Wednesday”, unde l-a interpretat pe Lurch, George Burcea a avut parte de o intamplare socanta pe strada in Bucuresti.

Actor inclusiv in episoadele „Lectii de Viata”, unde sunt prezentate povesti si totul se joaca dupa un scenariu, fostul sot al Andreei Balan a fost luat la rost de o doamna care credea ca tot ceea ce se intampla in productia de la PRO TV este realitate, nu fictiune.

„George abia coborase din masina. Era pe strada. Iar in momentul in care l-a vazut, o femeie l-a atacat. A inceput sa-i dea in cap cu o geanta plina cu medicamente. A fost uluit, nu stia ce se intampla. Agresoarea i-a spus ca daca nimeni nu a luat atitudine, dupa ce a vrut sa fure identitatea altui barbat, a carui sotie ii era amanta, atunci o va face ea. Si a continuat sa-l tot loveasca.

George a incercat sa se apere cat a putut, pentru a atenua loviturile primite. I-a spus ca a jucat doar un rol, ca el e actor. Si ca nimic nu-i real. In cele din urma, femeia a plecat, lasand in urma sa o serie de injuraturi si jigniri la adresa lui George. Tot nu-i venea sa creada ca, de fapt, amantul nu era amant, ci doar un actor care-si jucase rolul”, a spus un apropiat al lui George Burcea pentru Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare