Vedete din Romania

#iubit corina caragea #corina caragea #relatie

Corina Caragea, adevarul despre iubitul ei! De ce nu apar impreuna

Fara doar si poate, Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute, dar totodata si una dintre cele mai frumoase vedete din Romania.

Prezentatoarea stirilor sportive de la PRO TV a incercat sa fie cat mai discreta cu viata ei personala, chiar daca si-a facut inclusiv o pagina de Instagram pe care posteaza mai mereu locatiile de vis in care merge in vacanta.

Cu toate acestea, in imaginile postate pe internet Corina Caragea apare de multe ori singura ori alege sa le arate fanilor doar peisaje, fara niciun personaj in ele.

Recent, intr-un interviu pentru revista Viva, vedeta de la PRO TV le-a spus tuturor de ce a ales sa nu isi expuna viata privata mai mult decat este cazul.

„Ma deranjeaza cand cei dragi sunt afectati de articolele mincinoase despre ei. Eu sunt deja obisnuita sa citesc stiri inventate, dar ei nu. Nici cei care sunt subiect alaturi de mine. Si nici cei care citesc si cad in plasa, crezand ce vad sau ce aud de la altii care au citit. De aceea am si ales sa pastrez viata personala doar pentru mine si cei apropiati.

Sa nu postez pe retelele sociale, sa nu fac din viata mea privata un instrument de strans like-uri sau vandut coperte de reviste, asa vreau sa-mi protejez intimitatea, dar, desigur, asta starneste si curiozitate si da nastere unor zvonuri sau povesti inventate.

Eu imi vad mai departe de viata, indiferent de ce apare in presa, si ii las pe altii sa creada si sa scrie ce vor”, a spus Corina Caragea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare