Vedete din Romania

#gabriela cristea #marcel toader #fostul sot #furt #bani

Gabriela Cristea, dezvaluiri triste! Fostul sot i-ar fi furat aproape 1 milion de euro

Casatorita din 2008 pana in 2013 cu Marcel Toader, Gabriela Cristea a trait un adevarat calvar alaturi de barbatul pe care la inceputul relatiei l-a iubit din tot sufletul.

Dupa ce s-au despartit cu scandal si l-a atacat in nenumarate randuri in public pe Marcel Toader, Gabriela Cristea si-a gasit fericirea in bratele lui Tavi Clonda, alaturi de care are doua fetite.

Chiar daca acum este fericita si implinita, Gabriela Cristea a fost invitata in emisiunea Cristinei Siscanu de la Metropola TV, iar acolo a vorbit din nou despre Marcel Toader, fostul ei sot care a murit in anul 2019.

Ajunsa la aproape 49 de ani, varsta pe care o va implini in luna octombrie, Gabriela Cristea si-a amintit cum a ramas fara bani imediat dupa ce s-a despartit de Marcel Toader.

„Nici nu stiam cati bani aveam. Am descoperit dupa ce i-am pierdut pe toti. Suma pe hartie, dovedita, a fost de 480.000 de euro. Dar suma reala a fost aproape dubla. 50 de lei am avut in cont dupa divort. Nu aveam cand sa verific ce bani aveam in cont. Eu practic ma trezeam la 07.00 dimineata, la 08.00 eram deja la studio si ma mai intoarceam seara in jur de ora 21.00. Iar sambata munceam de la 12.00 pana dupa miezul noptii. Deci practic eu aveam timp doar duminica sa ma odihnesc. Am aflat ca nu mai sunt bani in cont in momentul in care fostul meu sot mi-a zis sa plec. A venit si a zis: «As vrea sa-ti faci bagajele si sa pleci»”, a spus Gabriela Cristea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare