Vedete din Romania

#iubire what's up #iubita what's up # What's Up

De ce nu s-a mai casatorit What's Up dupa despartirea de Simina. "Nu vreau sa incurc"

Desi nu mai apare atat de des in lumina reflectoarelor, What's Up ramane unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Recent, artistul a vorbit deschis despre viata sa persoana pe care a tinut-o departe de ochii lumii dupa divortul de Simina.

 

What's Up si Simina s-au iubit multi ani si au ales sa se si casatoreasca, insa relatia celor doi s-a destramat in urma cu 4 ani. De atunci, What's Up s-a afisat cu o singura femeie – Alice Badea, dar nici aceasta relatie nu a functionat.

Artistul recunoaste ca acum e singur. „Nu e nimeni in viata mea si nici nu vreau sa incurc pe nimeni, cred ca asta e cuvantul. Cred ca nu sunt si nu am fost niciodata destul de matur pentru o relatie. Nu sunt si nu am fost niciodata destul de matur pentru industria asta muzicala, dar cumva am observat ca de cand am inceput sa ofer tot timpul acestui drum muzical, cumva pot sa fiu mai matur in alegerile astea si probabil cand o sa imi termin eu acest drum nebun cu muzica si relationarea cu oamenii din jurul meu, o sa imi gasesc si jumatatea mea si o sa am timp sa ii ofer timpul necesar pentru o familia corecta.

Eu nu cred ca exista om, fie barbat, fie femeie, care pe drumul vietii nu are nevoie sa isi gaseasca jumatatea, ca altfel ne nastea Dumnezeu pe toti neutri si nu cautam nimic niciunul”, a declarat What’s Up, potrivit Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare