Vedete din Romania

#tati part time #eva maruta #Marian Godina

Ce crede Marian Godina despre Eva Maruta, dupa ce a vazut-o in filmul „Tati part-time”

Inceputul acestui an a adus in cinematografele din tara un nou film romanesc, „Tati part-time”, in care rolurile principale sunt jucate de Alex Bogdan si de Eva, fiica Andrei si a lui Catalin Maruta.

Dupa debutul filmului, in mediul online au aparut multe voci ca re au atacat-o pe Eva, cei mai multi avand, de fapt, ceva cu Andra sau cu Catalin Maruta. Din fericire, mai multe persoane publice au sarit in apararea micutei si au afirmat ca ar merita sa devina actrita si ca lumea ar trebui sa fie mai buna si sa nu mai dea cu hate in niste copii.

Marian Godina a mers la cinematograf sa vada filmul „Tati part-time”, dupa care a scris in mediul online un mesaj pentru Eva Maruta si pentru toti cei care o ataca in aceasta perioada pe copila.

„Am scris textul asta cu gandul la actrita Eva Maruta si la comentariile pe care le-a atras aparitia ei in filmul «Tati part-time». Am folosit termenul actrita, pentru ca am fost la film duminica. Filmul e excelent, Eva joaca extrem de bine, e foarte expresiva si talentata. Sunt convins ca va mai juca in filme, ar fi si pacat sa nu. Cel mai mult m-au impresionat rasetele zecilor de copii veniti cu parintii in sala. Radeau cu pofta, erau fericiti. Un film pe care il pot recomanda cu tot dragul, chiar daca nu aveti copii. Daca aveti, cu atat mai mult vi-l recomand, pentru ca le veti oferi aproape doua ore de fericire pura. Felicitari, Eva”, a spus Marian Gorina.

Iata mai jos intregul mesaj al lui Marian Godina:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului