Vedete din Romania

#bolid #fiica Andreea Esca #Alexia Eram #andreea esca #masina

Fiica Andreei Esca si-a cumparat un bolid de zeci de mii de euro. Ce masina va conduce Alexia Eram

Ajunsa la aproape 23 de ani, varsta pe care o implineste la finalul lunii august, Alexia Eram este, fara doar si poate, una dintre cele mai cunoscute tinere vedete din Romania.

Fiica Andreei Esca este un influencer de succes, iar in aceasta toamna va putea fi vazuta si in show-ul „America Express”, de la Antena 1, acolo unde face echipa cu Aris, fratele ei.

Zilele trecute, Alexia Eram le-a dezvaluit urmaritorilor ei din mediul online ca si-a cumparat o noua masina, achizitionata din banii ei. Mai mult decat atat, ea a dezvaluit ca nu mai primeste bani de la parinti inca din anul doi de facultate.

 

„Mi-am dorit foarte mult sa conduc si, dupa ce mi-am luat carnetul, am inceput aventura in trafic cu o masinuta simpatica. Si-a facut treaba perfect: Golf 6 2012. Am carat in ea toate valizele pline de haine pentru filmari, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile, dar necesare pentru o zi de munca. Si m-a si plimbat prin vacante. A venit vremea sa-i multumesc si sa o schimb cu o alta masina la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai multi bani. Pentru ca, in pofida a ceea ce ar putea crede unii-altii, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate. Iata-ma, asadar, aici, fericita de achizitie si cu gandul la cum o sa o fac si mai frumoasa... pentru ca imediat va intra la costum tuning! Surpriza! Nu va dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul si le multumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea sa-mi vad visul implinit”, a scris Alexia Eram pe retelele de socializare.

Din cate se pare, masina pe care si-a cumparat-o acum fiica Andreei Esca este un BMW M240i, al carui pret de pornire este de 58.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare