Vedete din Romania

#ioana filimon # bravo ai stil #ferma

Cine si-o aminteste pe Ioana Filimon de la „Ferma” si „Bravo, ai stil”? Ce face de cand a disparut din lumina reflectoarelor: „O sa plec”

O prezenta constanta in trecut in emisiunile televizate, Ioana Filimon a disparut de o vreme din lumina reflectoarelor.

 

Fosta concurenta la „Ferma. Oraseni vs. Sateni” si „Bravo, ai stil!”, Ioana Filimon le-a oferit un interviu celor de la Antena Stars, carora le-a dezvaluit ca este singura de la o vreme.

„Ideea e in felul urmator: deocamdata nu pot spune ca exista cineva in viata mea. Sunt si eu in tatonari, pentru ca sunt singura cumva si incerc sa-mi refac viata. Acum multi incearca, dar mai multe fapte decat vorbe. Intr-un final, Doamne ajuta, sa vina si marea iubire si linistea, de fapt. Asta e cel mai important. Mai trebuie sa lucrez un pic”, a spus vedeta.

Fosta concurenta de la „Ferma. Oraseni vs. Sateni” si „Bravo, ai stil!” a stat de vorba si cu jurnalistii de la Cancan, iar acestora le-a dezvaluit ce planuri de viitor are, cel putin pentru perioada imediat urmatoare: nu revine in televiziune, ci pleaca in vacanta!

„Am fost in vacanta, dar mai urmeaza sa plec. Plec in Beirut, pentru ca am castigat un concurs de Miss acum cativa ani, locul doi, si o sa predau coroana mai departe anul acesta. Si asa imbin utilul cu placutul si o sa am si timp pentru mine acolo, mai ales ca e o tara asa de frumoasa si chiar imi place foarte mult si mereu m-am simtit ca acasa”, a afirmat Ioana Filimon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare