Vedete din Romania

#atac autoritati #dan negru #autostrada

Dan Negru, un nou atac la autoritati! Ce l-a deranjat pe autostrada: „Neputinciosi?”

Fara doar si poate, Dan Negru este una dintre cele mai mari vedete pe care le-a avut televiziunea din Romania in toata istoria ei, iar audientele pe care le-au facut si le fac emisiunile lui demonstreaza perfect acest lucru.

 

Insa, pe langa cariera lui din televiziune, Dan Negru s-a facut remarcat in ultimii ani si datorita iesirilor pe care le are in mediul online si a mesajelor pe care le posteaza pe internet.

Spre exemplu, de aceasta data prezentatorul TV a ales sa se „razboiasca” nu doar cu autoritatile din Romania, ci si cu oamenii care ies la vot!

Deranjat de faptul ca tara noastra are foarte putini kilometri de autostrada, comparativ cu alte tari din Uniunea Europeana, Dan Negru a postat pe retelele de socializare un mesaj prin care ii ataca pe politicieni si dadea de inteles ca romanii nu stiu cum sa voteze pentru a le fi bine.

„Azi am trecut pe aici! Autostrada asta e tot neterminata si acu', in august 2023! Neputinciosi? Rau-voitori? La 105 ani de la Unire, Romania nu a reusit sa-si uneasca marile provincii istorice prin autostrazi! Din neputinta? Din rea-vointa? Daca as fi avut un tub de grafitti, as fi scris aici vorbele lui Orwell: «Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti si tradatori nu este victima, ci complice»”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare