Vedete din Romania

#Feli #tatal copilului #despartire

Feli s-a despartit de tatal fetitei sale. "Vreau sa intru in noul an curata"

Inainte de finalul anului, Feli a facut o dezvaluire care a luat pe toate lumea prin surprindere. Artista a anuntat pe Instagram ca ea si Catalin, tatal fetitei ei, au decis sa se desparta.

Dupa 5 ani de relatie, Feli si tatal fetitei ei au decis sa se desparta. Artista a tinut sa ii anunte si pe fanii sai de decizia luata, postand un mesaj emotionant pe Instagram.

”Mai sunt cateva zile pana in 2023, iar eu vreau sa intru in noul an curata si fara secrete. Asadar, vreau sa stiti de la mine ca eu si Catalin am hotarat de comun acord sa ne despartim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine si pe Cata ne leaga de aici incolo o relatie de prietenie frumoasa, mult respect si, cel mai important, de rolul de parinti ai Norei Luna”, a scris artista.

Feli si Catalin au impreuna o fetita, e Nora Luna, iar relatia lor a inceput cu ani in urma, la distanta. "Eram intr-o relatie la distanta cu Catalin, care spunea ca a decis sa se mute in tara ca sa incercam sa avem o relatie, or, eu nu mai avusesem o relatie stabila de foarte multi ani. (…) Tata moare, omul asta vine, eu relatie? Cand adopt?“. (Rade) A fost un soc foarte mare pentru mine pentru ca a plecat tata si a venit alt barbat in viata mea. Apoi am ramas gravida. Iar n-am mai inteles nimic", spunea artista cu ani in urma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare