Vedete din Romania

#maurice munteanu # haine second-hand

Ce parere are Maurice Munteanu despre hainele second-hand

Hainele second-hand au inceput sa fie din ce in ce mai populare, chiar si in randul tinerilor care acum vaneaza piese vestimentare de brand, mai ales modelele vintage.

 

Maurice Munteanu a vorbit recent despre acest lucru si a dezvaluit ce parere are el despre faptul ca tot mai multi oameni au inceput sa se imbrace de la second-hand.

„Asta este o chestie foarte pozitiva, sunt de acord cu treaba asta, este o miscare inteleapta. La Londra sa stii ca sunt foarte multe brand-uri, inclusiv brand-urile pe care eu le port de ani de zile, printre care Margaret Howell, care nu mai arunca piesele din colectii, cum fac cei de la Chanel de exemplu, iar asta duce la chestii sinistre pentru ca toate acele zeci de mii de genti ard si iti dai seama ce se intampla in urma acestor procese”, a declarat Maurice Munteanu pentru ego.ro.

„Este o diferenta destul de mare intre second hand si vintage. Vintage-ul este o piesa care, la vremea ei, a insemnat ceva. Nu neaparat ca avea o semnatura de designer, dar, care, la vremea ei, in urma cu 15 sau 20 ani, caci o piesa, ca sa fie vintage, trebuie sa treaca minim 15 ani, trebuie sa fi insemnat ceva, sa fi avut un tipar special, sa fi fost o piesa mai statement, dintr-un material mai special. Nu neaparat brand-ul, cat mesajul pe care il trimitea. Nu neaparat orice piesa de acum 15 ani este vintage”, a mai spus acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului