Vedete din Romania

#Elena Merisoreanu #medic estetician #operatie #vedeta

Elena Merisoreanu, pe mana medicului estetician. Ce operatie si-a facut vedeta

Elena Merisoreanu si-a facut curaj si a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a ajunge la o schimbare drastica. Vedeta s-a horarat sa recurga la operatia de blefaroplastie, care corecteaza chirurgical pleoapele cazute. Interpreta de muzica populara in varsta de 75 de ani se simte foarte bine, insa abia asteapta sa vada rezultatul final.

 

“Nici nu a durat 10 minute operatia si nu m-a durut deloc. A facut cu laser-ul, taie acel surplus de piele. M-am invinetit mai mult sub ochi, nu mult, daca mi-as pune ochelari, nu s-ar vedea. Cand voi scoate firele, pana atunci imi va trece.

Oricum, nici nu simt ca mi-am facut ceva. Erau la clinica fete tinere. Eu de ce sa nu imi fac? Sincer, ma deranja cand ma machiam ca era un pic pleoapa lasata peste ochi. Acum nu se vede, ca sunt umflata. Acum 2 zile m-am operat, dar sa stii ca nu am simtit absolut nimic. Doar cand mi-a facut anestezia locala, a folosit laser-ul.

Am fost la o clinica din Bucuresti. M-am intalnit acolo cu mai multe persoane publice, dar nu dau nume. Problema fiecaruia, eu nu ma feresc! Erau multe fete tinere pe acolo!”, ne-a declarat Elena Merisoreanu, in exclusivitate pentru Playtech Stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare