Vedete din Romania

#reactie vedeta #Deea Maxer #dinu maxer

S-a despartit Deea Maxer de barbatul cu care l-a inlocuit pe Dinu Maxer? Reactia vedetei: „ Fie-ti mila de un distrus plictisit"

Deea Maxer a reactionat pentru prima data dupa ce s-a vehiculat in presa ca Robert Drilea, partenerul ei, ar fi fost infidel. Speculatiile au inceput in urma unor mesaje recente postate de Deea pe platformele de socializare.

Dupa divortul de Dinu Maxer, care a avut loc in primavara anului trecut, Deea Maxer si-a reconstruit viata amoroasa alaturi de Robert Drilea, cu care are o relatie de cateva luni. Cuplul a fost prezent la diverse evenimente, manifestand sprijin reciproc in carierele lor. Cu toate acestea, in ultimele saptamani, Deea Maxer a publicat mesaje sugestive pe retelele de socializare, starnind speculatii ca ar fi fost inselata de Robert Drilea. Unul dintre mesajele postate de Deea a fost: „Uneori, nu ai nevoie sa-i auzi scuzele, pentru ca actiunile au spus deja adevarul.”

„Cod rosu pentru baietii natangi, aflati intr-o relatie, care dau mesaje altor fete, de pilda «nu mai am treaba cu ea, dar locuim impreuna de 4 ani, hai, te rog, fie-ti mila de un distrus plictisit si intalneste-te cu mine ca sunt mare macho cu femeie acasa». Ba, baieti, daca tot aveti c***e sa rupeti treaba cu iubita, macar luptati pentru ea si pentru ce aveti impreuna si daca nu si nu, adio, nu stati ca oligofrenii si dati mesaje altora cu gagica-n sufragerie, popandai plictisiti”, a fost un alt mesaj postat de Deea Maxer, potrivit libertatea.ro

Deea Maxer a incheiat speculatiile si a clarificat ca mesajele postate nu se refera la viata sa personala sau la relatia cu Robert Drilea. „Sunt niste statusuri de viata pe care le distribui, chiar daca nu au legatura cu viata mea personala sau profesionala”, a declarat Deea Maxer pentru playtech.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare