Vedete din Romania

#bona nuti #anamaria prodan

Anamaria Prodan si bona Nuti, fata in fata intr-o emisiune TV. "Ea nu mai e bona"

 

Dupa o perioada in care a lipsit din atentia publica, Nuti a revenit spectaculos pe micile ecrane in noul reality-show "Punct si de la capat".

In cadrul emisiunii Xtra Night Show, a avut loc o revedere emotionanta intre cea mai cunoscuta bona din showbiz-ul romanesc si Anamaria Prodan. Acestea au avut o relatie stransa timp de peste 20 de ani, iar Nuti a avut grija de familia vedetei.

Anamaria Prodan a introdus-o pe Nuti in fata publicului inca de la primul sezon al reality-show-ului sau, iar relatia lor a captivat intreaga audienta. Telespectatorii vor avea parte acum de o surpriza de proportii, deoarece Nuti se intoarce pe micile ecrane in "Punct si de la capat", alaturi de Anamaria Prodan. Impresara a calatorit cu Nuti in toate destinatiile sale, in special in Las Vegas, iar aceasta a fost alaturi de ea si de familia sa in toate momentele importante.

Anamaria Prodan este profund recunoscatoare pentru prezenta lui Nuti in viata ei si in viata copiilor sai. A avut incredere in ea inca de la inceput si considera ca aceasta este un sprijin de nepretuit in cele mai dificile momente. Nuti a demonstrat ca poate fi nu doar o bona, ci si un membru integrant al familiei impresarei.

”Ea nu mai e bona, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani cand a venit. A crescut copiii atat de frumos, cu frica de Dumnezeu si cu respect. Astazi ma distrez foarte tarfe cand vad cum se iau la harta. E un respect incredibil, a doua mama. Eu mai mult plecata, Sarah a ramas de la sapte luni cu ea”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului