Vedete din Romania

#dana roba #timisoara #apartament

Motivul pentru care Dana Roba vrea sa-si vanda apartamentul din Timisoara in care a fost aproape ucisa de fostul sot: „Cu 100.000 de euro”

Anul trecut, intreaga tara a aflat povestea cumplita prin care a trecut Dana Roba, fosta amanta a lui Nicolae Guta si fosta dansatoare in clipurile de manele.

Casatorita cu Daniel Balaciu, Dana Roba lasase in urma fosta ei viata, s-a pocait, si-a deschis un salon de infrumusetare si a facut doi copii cu sotul ei. Insa, intr-un acces de furie si gelozie, Daniel Balaciu a incercat anul trecut sa o omoare pe Dana Roba.

Din fericire, femeia a avut noroc si a scapat cu viata, insa dupa ce a stat o perioada in coma in spital si nimeni nu credea ca ea isi va mai reveni.

Acum, dupa ce au trecut mai multe luni de la cumplitul eveniment, Dana Roba se gandeste sa vanda apartamentul in care a fost aproape ucisa de fostul ei sot.

„As vinde apartamentul cu tot cu mobila, cu suma de 100.000 de euro, ca sa le cumpar o casa pe pamant fiicelor mele, cu 2-3 camere si bucatarie, undeva langa Timisoara, aproape de salonul meu de infrumusetare. As vinde apartamentul mai degraba ca sa scape fetele mele de amintirea cumplita din acea noapte, in care tatal lor m-a adus in pragul mortii. Eu, personal, m-am mai obisnuit, pot dormi, am remobilat frumos, ca la hotel. La urma-urmei, in acest apartament sunt banii mei munciti de mine”, a spus femeia pentru PlayTech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului