Vedete din Romania

#tata dorian popa #Dorian Popa #dezvaluiri

Dorian Popa, dezvaluiri in premiera despre tatal sau: L-a parasit la 14 ani

Ajuns la aproape 35 de ani, varsta pe care o va implini in luna august, Dorian Popa a reusit, cu fiecare zi care trece, sa devina tot mai popular si mai iubit de catre public.

Faimosul artist, care a aparut pentru prima data in LaLa Band si Pariu vu Viata, proiecte ale Ruxandrei Ion la PRO TV, a ajuns sa fie in ziua de astazi una dintre cele mai mediatizate vedete din Romania. Iar acest lucru se vede si in numarul de fani pe care ii are.

Fie ca a aparut in show-uri de la PRO TV, Antena 1 sau Kanal D, Dorian Popa si-a creat o baza foarte mare de fani, iar pe langa cariera din televiziune sau din mediul online, el s-a apucat si de afaceri.

Invitat recent intr-un podcast, vedeta si-a adus aminte de perioada copilariei, afirmand ca tatal sau l-a parasit cand avea doar 14 ani.

„Obiectiv vorbind, fara el am ramas de la 13 sau 14 ani, cand incepuse sa se mute de acasa. Uite, o sa fiu cel mai deschis cu tine, pentru ca asa simt. Nu am mai povestit niciodata la un podcast asa ceva. La un moment dat probabil ca incepuse o alta relatie. Mama nu mi-a dat de inteles de la inceput, dar usor, odata cu trecerea anilor, incerca sa ne pregateasca. Noi nu prea intelegeam de ce plecase. Tot credeam gogoasa cu afacerile, ca se departeaza de casa pentru bani.

Asta nu era o problema pentru noi, ci ca, si nu-mi dau seama daca era din cauza relatiei in paralel, incepuse sa fie impotriva familiei noastre. Ce ne-a facut pe noi sa ne simtim bine este ca, pana sa devin si eu major, n-au fost probleme foarte mari in sensul ca, daca ar fi fost, alegeam sa le rezolvam in judecata”, a spus Dorian Popa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare