Vedete din Romania

#sua #irina columbeanu #irinel columbeanu #decizie

Decizia luata de Irinel Columbeanu dupa ce s-a intors din SUA: „Dupa ce am vazut-o pe Irina, nu-mi mai arde”

Considerati multi ani de zile drept unul dintre cei mai bogati romani, Irinel Columbeanu a ramas doar o umbra a marelui afacerist care era odinioara.

Dupa ce prin patul lui au trecut vedete precum Anna Lesko si Monica Gabor, Irinel Columbeanu nu doar ca a ramas singur, insa si-a pierdut si toata averea.

Ajuns la 66 de ani, varsta pe care a implinit-o in aceasta primavara, fostul afacerist a fost plecat recent in SUA, pentru a-si vedea fata pe care o are cu Monica Gabor. Insa nu si-a permis sa isi plateasca deplasarea, astfel ca toate cheltuielile au fost suportate de Mr. Pink, actualul partener de viata al fostei lui sotii.

Inainte sa plece in SUA, despre Irinel Columbeanu se zvonea ca ar avea o relatie cu o milionara apropiata de varsta lui, insa odata ce s-a intors in Romania, barbatul a spus ca nu vrea sa mai aiba nicio iubita.

„Nu am mai vorbit cu Ani de cand am plecat. N-a fost sa fie. Nu-mi mai trebuie o relatie, nu o voi mai cauta. Dupa ce am vazut-o pe Irina, nu-mi mai arde de altceva”, a spus Irinel Columbeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului