Vedete din Romania

#ana maria branza #sot #divort #despartire

Divortul inceputului de an: Ana Maria Branza si-a parasit sotul! Ce a facut barbatul inainte de despartire

Ajunsa la 39 de ani, varsta pe care a implinit-o in toamna, Ana Maria Branza pare ca nu trece prin cea mai fericita perioada a vietii ei.

Casatorita din anul 2015 cu Pavel Popescu, antrenorul secund al echipei nationale de polo feminin, fosta scriemra ar fi parasit caminul conjugal, dupa cum noteaza cei de la Cancan, care citeaza surse din cercul de prieteni ai celor doi sportivi.

Din cate se pare, Ana Maria Branza ar fi decis sa puna capat mariajului dupa ce a aflat ca sotul a inselat-o si nu a putut sa treaca peste infidelitatea acestuia. Mai mult decat atat, sursa citata mai scrie ca actele de divort au fost deja depuse la notar, urmand ca separarea sa se faca in conditii normale, fara mare scandal.

Jurnalistii de la Cancan au anuntat si ca atat Ana Maria Branza, cat si Pavel Popescu, au sters de pe retelele de socializare toate pozele pe care le aveau impreuna, semn ca intre ei nu mai exista nicio sansa de impacare.

„Noi ne-am propus de la bun inceput sa facem echipa buna impreuna. Iata ca au trecut cativa ani si inca nu vrea nimeni sa se transfere”, spunea in trecut Ana Maria Branza, care nu anticipa la acea vreme ca, pana la urma, sotul ei va calca stramb.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare