Vedete din Romania

#amenintare din arest #dana roba #amenintare

Dana Roba, amenintata din nou de sot, chiar daca barbatul e in arest: „Sa ma scoata din casa”

In urma cu aproximativ sase luni, in atentia publicului revenea Dana Roba, fosta amanta a lui Nicolae Guta si totodata fosta dansatoare a manelistilor.

Dupa ce l-a uitat pe Guta, Dana Roba s-a pocait si a inceput o noua viata alaturi de Daniel Balaciu, barbat care i-a devenit sot si alaturi de care are doua fetite. Doar ca anul trecut intre ei s-a intamplat ceva, iar barbatul, turbat de furie, a incercat sa o omoare pe femeie.

Dupa cum s-a scris la acea vreme, Daniel Balaciu a lovit-o cu ciocanul in cap pe Dana Roba, iar aceasta a ajuns in stare grava la spital, intrand in coma. Din fericire pentru ea, femeia si-a revenit, iar barbatul a fost arestat.

Acum, Dana Roba a stat de vorba cu jurnalistii de la SpyNews, carora le-a dezvaluit ca este amenintata in continuare de sot, chiar daca acesta se afla in arest.

Iata mai jos ce a spus Dana Roba pentru sursa citata:

„De Craciun am dus fetitele la soacra mea, ca plangea ca ce sarbatori sunt astea, cand fiul ei e la puscarie. I-am zis ca ii las fetitele la ea, daca vrea. Le-am lasat trei ore si dupa m-am dus sa le iau sa le ducem la colindat. Mi-au zis fetitele ca a a sunat «Dansul», ca asa ii zic ele tatalui lor, si ca a zis ca Beni e tigan, ca el o sa ne scoata afara din casa pe toti, ca e gras si urat, ca nu o sa ma ierte niciodata si ca din cauza mea el e la puscarie. El ma ameninta pe mine din penitenciar. Ca intai sa se scoata pe el din puscarie, dupa sa ma scoata pe mine din casa.

Sunt foarte surprinsa ca fratele lui din Germania, pe care el se baza si jura, nu s-a bagat ca martor. Putea sa se bage, sa minta, dar nu s-a bagat, pentru ca e realist si normal la cap si si-a dat seama ca fratele lui a avut o problema mintala.

In urma cu doi ani si jumatate, eu ma rugam la Dumnezeu si plangeam ca Daniel sa nu moara. El s-a zbatut intre viata si moarte, a avut COVID. Regret ca m-am rugat pentru el sa nu moara, pentru ca era eu sa mor in mainile lui. Dar inainte ca el sa aiba COVID, m-a injurat foarte rau. Dar l-am iertat, am zis ca a avut un moment de cadere. De atunci a inceput chinul pentru mine, calvarul vietii mele. Dar n-am crezut ca omul asta imi va face asa ceva. Vreau doar sa ramana la penitenciar mult si bine. Vreau ca justitia sa-si faca treaba si sa-l tina acolo cat mai mult, pana se invata minte”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare