Vedete din Romania

#iubita dinu maxer #dinu maxer

Dinu Maxer, prima aparitie TV alaturi de noua lui iubita. Au dezvaluit ce au facut in noul ei apartament: „Pana la 4 dimineata”

In primavara acestui an, dupa o relatie care a durat aproximativ 18 ani, Deea si Dinu Maxer au decis sa divorteze.

La scurt timp dupa separare, Deea s-a afisat la bratul noului ei iubit, iar despre Dinu Maxer doar s-a scris ca ar fi avut unele relatii dupa divort, fara a se confirma oficial insa acest lucru.

Acum, la cateva luni de cand s-a despartit de sotia lui, Dinu Maxer a dezvaluit ca are o noua iubita, in persoana dansatoarei Magdalena Chihaia. Iar acum cei doi au aparut pentru prima data la TV impreuna, in emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV, acolo unde au dezvaluit cum a inceput relatia lor.

„A inceput printr-o prietenie si ne-am cunoscut la un eveniment unde Dinu a venit impreuna cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, am facut cunostinta. Eu nu stiam ca Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toata adolescenta. Eu nu am stiu ca el a vazut personajul meu de la iUmor”, a spus Magdalena Chihaia.

„Mi-a placut atat de mult, incat pana la patru dimineata am vorbit in apartamentul ei nou si nu foarte mobilat, cu ea si Florin. Dupa aceea s-au intamplat cateva lucruri si trebuie sa recunosc ca eu am intrat pe nepregatite intr-o alta relatie. Dupa ce am iesit eu din relatia respectiva, Magdalena a avut grija de sufletul meu foarte subtil, m-a luat si m-a invitat in lumea salsa, o lume noua pentru mine, care m-a fascinat! Eu eram a doua oara lovit si nu am mai fost deschis unei relatii si am intrat cu ochii inchisi. Mi-a placut atmosfera, era usor un Dirty dancing 2”, a completat Dinu Maxer, care a afirmat ca relatia lor a evoluat dupa ce au ajuns impreuna in Dubai, loc in care el si-a dat seama ca Magdalena Chihaia are acelasi caracter ca si el, ei fiind foarte asemanatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare