Vedete din Romania

#AVC #irinel columbeanu

Irinel Columbeanu neaga ca ar fi suferit un AVC: „S-au speriat destul de rau oamenii care imi sunt apropiati”

La finalul lunii august, Irinel Columbeanu a fost invitat in podcastul „Fita cu Adita”, care s-a viralizat rapid in mediul online.

Din pacate pentru fostul afacerist, felul in care varsta si-a pus amprenta pe chipul sau i-a facut pe multi sa se intrebe ce s-a ales de Irinel Columbeanu. Mai mult decat atat, tabloidele au notat ca acesta ar fi suferit recent un atac cerebral. Nimic mai fals, insa!

Potrivit celor spuse acum de Irinel Columbeanu in Fanatik, el nu a avut nicio problema de sanatate in ultimul timp, iar din cauza celor aparute in presa, apropiatii lui au inceput sa il sune ingrijorati si sa il intrebe ce s-a intamplat.

Fostul miliardar a tinut sa precizeze ca singurele probleme pe care le are si pe care le trateaza sunt cu memoria.

„Am primit multe telefoane de la apropiati care m-au intrebat daca sunt bine, daca e adevarat ce s-a scris in presa. Nu e adevarat, n-am facut niciun atac cerebral recent. Nu stiu de ce au aparut acele stiri. Probabil pentru trafic. E doar o supozitie de-a mea, nu as vrea sa acuz pe nimeni.

Pe mine m-a deranjat foarte tare. S-au speriat destul de rau oamenii care imi sunt apropiati. Am primit foarte multe mesaje de compatimire, ca sa spun asa. Eu le-am spus ca n-au de ce sa-si faca griji.

Daca acele zvonuri ar fi fost reale, nu as mai fi putut sa vorbesc asa in aceste momente. Eu nu am alte afectiuni. Am primit o medicatie de la o doamna doctor psiholog, pentru memorie. Asta e tot. Chiar am si ajutat alte persoane care aveau cunostinte ce se confruntau cu aceste probleme de memorie. Le-am spus ce medicament iau eu, care ma ajuta in acest sens”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului