Vedete din Romania

#demisie #dan capatos #xtra night show

Demisie din emisiunea lui Capatos! Prima reactie: „M-am mutat”

Noul sezon al emisiunii „Xtra Night Show”, moderata de Dan Capatos, a inceput cu mai multe modificari.

Mutata de mai multa vreme de pe Antena 1 pe Antena Stars, emisiunea i-a avut in componenta, pentru mai mult timp, pe Catalin Bordea si Paula Chirila. Insa comediantul a disparut din show odata cu participarea la „America Express” si apoi mutarea lui in juriul „iUmor”.

Odata cu sezonul nou care a debutat pe 28 august, in componenta emisiunii au intrat Natalia Mateut, Andrei Stefanescu si Catalin Cazacu, iar fanii nu au mai vazut-o nici pe Paula Chirila.

Pentru a pune capat speculatiilor aparute pe internet, actrita a dezvaluit care sunt planurile ei de viitor si unde va putea fi vazuta.

„Cu regret am parasit barca celor de la emisiunea lui Dan Capatos, ii apreciez pe colegii mei, cu care am facut lucruri foarte frumoase. Mi-e dor de ei, dar asta e viata, s-ar putea sa ne mai intalnim in proiectul meu personal. Le urez mult succes celor care au venit la emisiunea lui Dan Capatos! M-am mutat in echipa de la «Mireasa. Capriciile Iubirii», emisiune difuzata la Antena Stars, unde ma mulez foarte bine, imi place noul format, m-au primit frumos, e un proiect curat, este despre dragoste, despre relatii, ma simt foarte bine acolo. Sunt si cu Gabriela Cristea, o admir, face foarte bine munca pe care o face, i-am tinut locul cand a fost nevoie, ca de aceea suntem colegi”, a spus Paula Chirila pentru Playtech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare