Vedete din Romania

#horia moculescu #mariana moculescu #loredana groza

Mariana Moculescu, atac fara precedent dupa ce Loredana Groza i-a pupat picioarele lui Horia Moculescu: „O prostie”

Invitata la editia aniversara a festivalului Mamaia, Loredana Groza a uimit intreaga audienta.

Dupa ce a urcat pe scena alaturi de Horia Moculescu, cantareata a facut un gest la care nimeni nu s-ar fi asteptat: i-a pupat picioarele artistului, in semn de respect.

„Vreau sa va zic ca astept de foarte multi ani acest moment si sa stiti ca orice vis se implineste daca ti-l doresti cu adevarat! Va jur! In seara asta, visul meu se implineste si nu am cuvinte sa multumesc Universului, muzicii ca pot sa il am alaturi de mine, pentru prima oara intr-un duet impreuna, chiar daca ne stim aproape de-o viata, pe marele, imensul artist Horia Moculescu. Este mai mult decat un guru al muzicii romanesti”, a spus Loredana Groza.

Mariana Moculescu, fosta sotie a lui Horia Moculescu, a comentat pe internet gestul facut de Loredana Groza, lansand un atac dur la adresa artistei.

„Draga, revino-ti! Te-a invatat budismul cum sa te inchini unui om? Gestul tau este o prostie si o blasfemie! Inchina-te lui Dumnezeu! Prin anii '90, aceasta budista se facea de tot rasul pe scenele din Italia. Imi aduc aminte ce show nereusit a avut si cat de prost a cantat. Practic, fara niciun strop de voce... Drept urmare, s-a intors in Romania sa faca pe vedeta de la Hollywood”, a spus Mariana Moculescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare