Vedete din Romania

#parc herestrau #plimbare noapte #delia

Delia, intamplare socanta! Ce a patit noaptea, in Parcul Herastau, dupa ce a fost abordata de un barbat

Cunoscuta de o tara intreaga si recunoscuta de oameni de fiecare data cand iese din casa, Delia a avut parte de o intamplare socanta recent, in timp ce se afla noaptea in Parcul Herastrau.

 

Potrivit celor spuse de Delia pe Instagram, un barbat a abordat-o in timp ce ea se plimba si, deoarece era intuneric afara, acesta i-a bagat lumina de la lanterna in ochi, pentru a o vedea mai bine la fata si pentru a fi sigur ca ea chiar este artista.

„Sub nicio forma, daca ma vezi in parc noaptea, alergand sau plimbandu-ma, oricine ai fi, nu veni dupa mine. Oricine ai fi, ca ma stii, ca nu ma stii, nu mai conteaza nimic. E noapte, e intuneric. Nu veni dupa mine. Niciodata. Mai devreme, un tip foarte dubiosel mi-a bagat o lanterna in ochi si m-a intrebat dacă sunt eu. Efectiv. «Ești tu?». «Ce? Da, eu sunt. Adica, de ce? Ce naiba»! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic. N-am sa stau sa nu mai ies la orice ora vreau, pentru ca nu ar trebui sa fiu in nesiguranta. Dar, daca va trece vreodata prin cap sa veniti sa ma bateti pe umar noaptea in timp ce alerg, nu faceti asta niciodata. Ma activez, tip, va dau doua peste ochi si sun si la politie. Nu stiu ce s-a intamplat astazi. E vreo gluma si nu inteleg ce se intampla? Nu mai vad bine, era cineva cunoscut si nu vedeam eu?”, a spus Delia pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare