Vedete din Romania

# Razvan Botezatu #castiguri bursa #sunt celebru scoate-ma de aici #prezentatoare pro tv

Cati bani a primit Razvan Botezatu de la PRO TV? A stat trei saptamani la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

 

Nu mai este niciun secret ca vedetele primesc foarte multi bani pentru a participa la fel si fel de show-uri tv, iar presa afla imediat sumele pe care televiziunile le platesc.

La doar trei saptamani de la debutul „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, Razvan Botezatu, care s-a aflat printre vedetele din show, a parasit emisiunea, iar acum el a stat de vorba cu jurnalistii de la Fanatik, acestia din urma fiind dornici sa afle cati ani a primit vedeta pentru a merge in Republica Dominicana.

„Din punct de vedere financiar, pentru mine a meritat. Eu deja mi-am folosit banii. Mi-am platit rata la terenul de la casa de la Eforie. Casa mostenita de la tata. Pentru ca nu avea terenul cumparat si m-am gandit sa fac ceva util cu ei. Nu pot sa zic cat. O suma ok”, a spus Razvan Botezatu, dupa care reporterii au insistat si au intrebat daca suma a fost de 20.000 de euro. „O rata. Nu te gandi ca am platit tot. Doar o rata mica. Nu e foarte mare. Mai am cativa ani de platit”, a raspuns vedeta.

Insa cei de la Fanatik nu s-au lasat si au insistat, intreband daca suma a fost intre 10.000 si 13.000 de euro. „Eee… am fost acolo. Am lipsit aproape o luna si jumatate si s-au strans niste cheltuieli acasa si trebuia sa le acopar. Sa le compensez”, a mai declarat Razvan Botezatu.

Potrivit sumelor care au aparut in presa imediat dupa inceperea show-ului „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, Razvan Botezatu a a primit pana in 2.000 de euro pentru fiecare saptamana petrecuta in jungla din Republica Dominicana, astfel ca suma care i-a intrat in conturi este posibil sa se situeze undeva in jurul a 5.000 de euro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului