Vedete din Romania

#fosta soacra #Marius Elisei #mioara roman #inmormantare

De ce nu a fost prezent Marius Elisei la inmormantarea Mioarei Roman, fosta lui soacra. „M-a pus sa aleg”

Contrar asteptarilor, Marius Elisei, fostul sot al Oanei Roman, nu a participat la inmormantarea mamei sale, Mioara Roman. Aceasta absenta a surprins pe multi, deoarece Marius a locuit pentru o perioada de timp in aceeasi casa cu fosta sa soacra.

Motivul pentru care Marius Elisei nu a fost prezent la inmormantare ar putea fi relatia tensionata pe care o avea cu Mioara Roman. Din declaratiile Oanei Roman, se pare ca existau neintelegeri intre Elisei si fosta sa soacra, iar acest lucru ar fi putut determina absenta lui de la inmormantare.

„Prima ruptura importanta despre care am vorbit atunci amandoi a fost in luna decembrie 2020, atunci cand motivul a fost mama.

Pentru ca el m-a pus sa aleg intre el si mama, mama stand cu noi in acea perioada si evident ca nu s-a pus problema. I-am explicat ca mama este mama, ca mama este bolnava si ca eu trebuie sa am grija de ea. Ala a fost momentul in care el a spus ca „Plec, divortam”. Eu nu l-am oprit”, a declarat Oana Roman, conform Spynews.ro.

Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit la un moment dat, iar unul dintre motivele invocate a fost relatia tensionata cu Mioara Roman, mama Oanei. Marius nu era de acord cu prezenta acesteia in casa lor, iar aceasta discrepanta de opinii a contribuit la deteriorarea relatiei lor.

„Deja nu mai eram foarte bine in acea relatie. Problema e ca el nu a crezut nicio secunda ca eu nu o sa-l opresc, numai ca eu nu l-am oprit, a plecat, s-a mutat, avea si bani foarte multi atunci, pentru ca incepusem site-ul si functiona foarte bine, banii erau ai lui, firma era a lui”, a mai spus Oana Roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului