Vedete din Romania

#anghel #clanul #theo rose

Ce scena din Clanul nu i-a placut lui Theo Rose. „M-am suparat nitel pe Anghel”

Serialul Clanul se apropie de final, iar fiecare episod este urmarit cu sufletul la gura de catre telespectatori, inclusiv de unii actori.

Theo Rose, care interpreteaza rolul Verei in serial, a dezvaluit ca prefera sa citeasca doar partile care o privesc din scenariu, astfel incat sa poata experimenta suspansul atunci cand urmareste filmul la televizor.

Cu toate acestea, in familia ei, discutiile despre scenariu apar adesea, avand in vedere ca sotul ei, Anghel Damian, este unul dintre autorii scenariului.

Theo Rose si Anghel Damian formeaza un cuplu indragit in lumea showbiz-ului romanesc si sunt colegi de echipa in serialul Clanul, unde Anghel este regizor si scenarist, iar Theo interpreteaza rolul Verei. In sezonul anterior, telespectatorii au fost martorii unor momente tensionate, inclusiv Vera, fiica lui Tatutu, care a trecut prin incercari grele, fiind batuta in inchisoare, iar multi se temeau ca nu va supravietui.

In sezonul final, Vera se confrunta cu noi provocari, iar Theo Rose a sugerat ca una dintre scenele filmate nu a corespuns asteptarilor sale.

„@clanulserial e lider de audienta. Ce treaba buna! Imi pare rau ca tocmai Vera l-a omorat pe Misu. M-am suparat nitel pe Anghel ca mi-a dat mie de facut treaba asta. Chiar! Ar fi tare sa va povestesc odata care e dinamica noastra in raport cu serialul. Ca eu nu citesc scenariul. Citesc doar partile mele si asta ca sa ma pot bucura de suspans atunci cand urmaresc la TV. Si pun intrebari ca tot omul. Nimic nu-mi zice. Ma usuc de nervi”, a spus Theo Rose.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului