Vedete din Romania

#gabriela lucutar #mioara roman #oana roman

Gabriela Lucutar, legatura paranormala cu Mioara Roman? Ce i-ar fi transmis mama Oanei Roman

Gabriela Lucutar, patroana de pompe funebre si prietena a Oanei Roman, s-a ocupat de toate detaliile inmormantarii Mioarei Roman, care a fost condusa pe ultimul drum luni, 26 februarie. Cea care este cunoscuta ca si Regina Intunericului a vorbit despre evenimentul trist, explicand ca fosta sotie a lui Petre Roman i-a transmis, in mod paranormal, anumite detalii.

“Oana a spus ca «mama mea a avut un suflet de aur» si asa mi-a venit ideea pentru coliva cu foita de aur. Totusi uitasem acest detaliu pe care il vorbisem acum doua luni. Dar doamna Mioara mi-a adus aminte. Pentru ca de fiecare data cand am un deces, ei ma inspira. Ei imi dau toate ideile. De cele mai multe ori familia ma intreaba: ‘Dar de unde stiati ca mamei mele ii placea sa manance dulceata de trandafiri’.

La momentul in care ii pregatesc…asta cu dulceata de trandafiri e un exemplu foarte bun, pentru ca pur si simplu mi-a venit in minte, desi mie nu imi place dulceata de trandafiri. Sa va explic. V-am dat un simplu exemplu. Eu nu cred ca sunt experiente paranormale, pur si simplu se intampla niste lucruri. Eu nu vorbesc cu spiritele, ele doar imi transmit. Imi transmit senzorial, da. Eu va spun ce se intampla. Sunt o persoana serioasa.

Cu foita de aur a fost in felul urmator: stateam o pregateam si aia a fost. Nu visez, se intampla la momentul in care ne intalnim. Ma implic in absolut tot. Eu nu pot sa las pe altcineva sa se ocupe. La momentul in care ma apuc de imbalsamat, corpul este pe masa si sufletul este langa. Eu trebuie sa ii explic sufletului ce urmeaza sa se intample ca sa nu se sperie. Si ei se sperie. Inainte, cand nu vorbeam cu ei, trosneau, pocneau lucruri”, a explicat Gabriela Lucutar, la Romania TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare